top of page
IMG_9875.jpg
THAIMAA

SIJAINTI

HUA HIN, THAIMAA

Hua Hinissa tarjoamme kaksi suurta luksustason lomataloa rauhallisella Dragon Dream 2 -alueella. Molemmat talot sijaitsevat erinomaisella paikalla, vain 2 km päässä Palm Hills Golf -kentästä ja noin 3 km päässä upeista merenrannoista. Lähistöllä on useita erinomaisia ruokaravintoloita, kauppoja, pesuloita ja hierontapalveluita kävelyetäisyydellä, tarjoten mukavuutta ja helppoutta lomallesi. Hyvät pyöräilyreitit kutsuvat tutustumaan paikallisiin maisemiin.

Thaimaa Hua Hin Elefantti

I4 DRAGON DREAM 2

Alakerrassa isot oleskelutilat ja hyvin varusteltu keittiö. Yläkerrassa 4 makuuhuonetta. Palvelut lähellä mm useita todella hyviä ruokaravintoloita kävelyetäisyydellä, kauppoja, pesula ja hieroja. Oma iso puutarha, jossa noin 17 metrin allas. Erinomaiset nettiyhteydet etätyöskentelyyn (valokuitu). Hyvät pyöräilyreitit ja polkupyörät ja Palm Hills Golf -kenttä läheisyydessä. Meri n 3 km

Alkaen 1200€/viikko

I5 DRAGON DREAM 2

Uusin kohteemme talo I5 sijaitsee ihan I4 talon naapurissa. Yläkerrassa 3 isoa makuuhuonetta, joissa kaikissa omat suihkulliset kylpyhuoneet, alhaalla 1 makuuhuone omalla suihkullisella kylpyhuoneella. Oma 17m uimallas poreilla.  Dragon 2 alueella erinomainen ravintola. Kohde sisustettu mahtavilla Aasilaisilla  huonekaluilla. Soveltuu erinomaisesti perheille tai vaikkapa neljälle Golf-pariskunnalle. 

Alkaen 1200€/viikko

DRAGON DREAM 1 D6

Dragon Dream 1 D6 Hua Hin tarjoaa majoitusta yksityisellä uima-altaalla Cha Amissa. Tämä loma-asunto tarjoaa pääsyn parvekkeelle, ilmaisen yksityisen pysäköinnin ja ilmaisen WiFin. Majoitus on savuton ja sijaitsee 8,9 km päässä Klai Kangwon Palacesta.

Ilmastoidusta huvilasta avautuu näkymä terassille ja puutarhaan. Huvilassa on kolme makuuhuonetta ja täysin varusteltu keittiö sekä taulu-tv.

Klai Kangwon Palace on 8,9 km päässä huvilasta ja Maruekkhathaiyawan Palace 10 km päässä. Lähin lentokenttä on Hua Hinin lentokenttä, joka sijaitsee 1 km päässä Dragon Dream 1 D6 Hua Hinista.

Alkaen 392€/viikko

bottom of page