top of page
RIIHIVUOREN VUOKRAMÖKIT

SIJAINTI

RIIHIVUOREN HUIPPU

Kaikki Riihivuoren vuokramökkimme sijaitsevat Riihivuoren huipulla, vain kävelymatkan päässä laskettelukeskuksesta. Nämä mökit tarjoavat upeat näkymät Päijänteelle, tehden lomastasi unohtumattoman. Nauti luonnon rauhasta ja kauniista maisemista samalla kun olet lähellä kaikkia laskettelun ja ulkoilun tarjoamia mahdollisuuksia.

Riihivuoren vuokramökit ylhäältä päin

RIIHILINNUT

RIIHITONTTU

RIIHIPEIKKO

RIIHILINTU

Riihilintu tarjoaa modernin paritalohuoneiston, josta laskettelurinteeseen on alle 200 metriä. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, parvi, sauna ja kaikki mukavuudet. Riihilintu koostuu kahdesta erillisestä paritalosta, joissa on yhteensä neljä huoneistoa. Voit myös vuokrata koko talon, sillä huoneistot ovat yhdistettävissä lukittavalla väliovella. Riihilintutalo sijaitsee kauniilla näköalapaikalla Riihivuoren huipulla, laskettelurinteiden vieressä. 

Alkaen 99€/vrk

RIIHITONTTU

Riihitonttu on viehättävä hirsimökki upealla Päijänne-näköalalla. Mökissä on kaksi erillistä makuuhuonetta ja yläkerran avoparvi, joka toimii kolmantena makuutilana, tehden siitä tilaihmeen isollekin perheelle tai ystäväryhmälle. Mökissä on sähkösauna, erillinen wc, takka ja hyvin varusteltu keittiö, jossa on astianpesukone ja mikroaaltouuni. Alakerrassa on noin 60 m² ja yläkerrassa parvitiloineen noin 33 m².

Alkaen 110€/vrk

RIIHIPEIKKO

Riihipeikko tarjoaa erinomaiset puitteet isommallekin porukalle. Mökissä on kolme makuuhuonetta, tilava oleskeluhuone ja hyvin varusteltu keittiö. Yläkerrassa on erillinen oleskeluaula, jossa on myös vuodepaikkoja. Mökissä on luonnollisesti sauna, terassi sekä kaksi erillistä wc-tilaa. Terassilta avautuvat upeat maisemat Päijänteen Ristiselälle, mikä tekee lomastasi unohtumattoman.

Alkaen 120€/vrk

bottom of page